Jump to content
Sign in to follow this  
Chunks

Vikendi PTS Bugs/Issues (12/21)

Recommended Posts

Playing on XBOX 1X. Wired connection, installed on Internal Storage, with Graphics Prioritize Framerate.

 

AUDIO BUG

 

Late game, final 5 circles or so, at Vila.

ALL footsteps, including my own, teammates, and enemies went completely silent. The footstep noise occasionally would pop back in, for a couple seconds. But for almost all of the end game, it was mute.

 

 

SNOWMOBILE PASSENGER AIMING SENSITIVITY BUG?

 

Riding passenger on the snowmobile seems to have its own sensitivity modifiers when aiming, for BOTH the ADS and over-the-shoulder targeting (the left bumper function on control Type-B). Its considerably slower. Riding passenger in the other vehicles, I did NOT experience this issue. It was only on the snowmobile. So far.

 

 

SLOW TO RENDER NEW AREAS MID-GAME

 

Playing squads, the whole team taking two seperate vehicles about a kilometer or so to a new, unlooted compound. First building I entered, the furniture inside hadnt loaded/rendered (whatever the jargon is) didnt load for at least a few seconds after going in. It was AT LEAST second circle when I experienced this. NOT Play-Doh buildings like at the start, just delayed furnishings loading in. That being said...

 

 

ITEMS ARE SLOW TO LOAD IN/APPEAR AT THE START OF THE GAME

 

In buildings that dont suffer from the play-doh effect, items are slow to be visible on the ground. They are there, but can only see them when opening the inventory screen, rather than just seeing it on the ground. It seems to only take 10 or 15 seconds after landing to load in, but that time can make a big difference.

 

PLAY-DOH BUILDINGS ARE BACK?! 

 

It is inconsistent, but buildings at the start of the game are back to their classic tricks. It seems to be a bigger issue at the larger towns/compounds. Logically I guess. On the positive side, they load in correctly in, at most, 10 seconds. Still its really annoying and can evenbreak the game.

 

 

Please, please, please, can we fix the slow loading and rendering at the very start before the patch hits live servers. You guys have done such a great job on this patch/map. It feels the best it has in the past year, and we for sure all appreciate it (we dont all always say so) besides those same issues. Dont let this be a Miramar situation and discourage us. 

 

THANK YOU for working hard on getting this patch for us earlier than expected, and for giving us more and more options to improve the experience. Hope we see crossplay with PS4 soon. Also, Dez caught it  : ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adding to my own list.

 

ADDITIONAL BUG WITH WEAPON SKIN/EXCHANGING DUPLICATE FOR BP

 

In the UI, the menus, in the lobby.

At the selection screen for WEAPON SKINS, when selecting button ( Y ) to exchange a duplicate item, you are prompted to confirm with button ( A ). Confirming the choice with button ( A ) will successfully exchange the item for BP,  however it also toggles the skin from equipped to unequipped. I can reliably duplicate the result. It does not seem to bug when going from unequipped to equipped.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Known bug issues I'm experiencing at the moment on Vikendi. 

 

1. Nades smokes or any throwables do not work.  Watch clip >>>>>>>>>>>>>>> 

https://onedrive.live.com/?authkey=%21ADdYmQ0tfGEYFwQ&v=photos&cid=4195FC1BF29F6792&tagFilter=Video&id=4195FC1BF29F6792%21145&parId=root&parQt=allmyphotos&o=OneUp

 

2.  No footstep sounds.  

 

3.  Can't loot crate. I tried looting a crate and it would not allow me to select the items even though I could see them.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...