Jump to content
Sign in to follow this  
N3tRunn3r

[Event] Friendly Team Indicator gone after dis-/reconnect

Recommended Posts

Hello there,

 

inside the One Shot One Kill Event, we had some huge lag spikes and network lag.

So I disconnected from current match and rejoined it. No network isses after reconnecting.

 

At first I wondered why my teammates were shooting at me after dropping/landing next to them.

Well, my colored Team Indicator was gone and I weren't been visible within the Team Group on the left screen at all.

Though personally for me I had a yellow marker just as our "Team/Group Leader" as seen on the minimap.

 

Been killed by Friendly Fire a few times.

This time I was kinda lucky to insta spawned or I would had reported my teammembers for nothing, ... until I noticed where the real issue had been and started.

 

P.s.:

Not sure if this issue also might happen on regular gameplay.

 

Regards,

N3

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...